Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Kees de Jong ‘keynote-spreker’ tijdens evenement WaterLinkNL

Kees de Jong ‘keynote-spreker’ tijdens evenement WaterLinkNL

 

De bekende entrepreneur, coach en ‘groei-ambassadeur’ Kees de Jong komt op 27 juni 2019 naar het Van der Valk-Hotel Sneek. Hij is daar keynote-spreker op het evenement WaterLink van de Water Alliance. De keuze voor De Jong is niet onlogisch, want de ondernemer, die mede-initiatiefnemer is van nlgroeit, wordt in Nederland beschouwd als dé autoriteit als het gaat om groei. En dat is ook het centrale thema van WaterLinkNL dit jaar.

 

De Jong (1968) is zoals gezegd mede-initiatiefnemer van nlgroeit en heeft daarnaast meerdere bedrijven in binnen en buitenland gestart en geleid. Inmiddels is hij investeerder, spreker, schrijver en vooral mentor van snelgroeiende ondernemers. Tijdens WaterLinkNL, in het Van der Valk-Hotel in Sneek, zal hij uit de doeken doen wat volgens hem de sleutelfactoren zijn voor groei.

 

De Water Alliance durft daar al een voorschot op te nemen: ‘Groeien gaat niet alleen over technologie’, zo luidt de aankondiging op de website.  ‘Ook kennis hebben van financiering, export, netwerken, marketing en matchmaking en vooral ondernemerschap, zijn succesfactoren’. Al deze thema’s komen dan ook aan bod op 27 juni, gedurende een middag die bol staat van de activiteiten.



Omdat de Water Alliance in de ochtend voorafgaand aan het

WaterLinkNL-evenement de jaarlijkse ledenbijeenkomst houdt worden er veel watertechnologiebedrijven uit het gehele land verwacht. In de middag barst dan het evenement WaterLink los (voor iedereen toegankelijk) met hoofdspreker Kees de Jong, maar ook met tal van parallelle sessies, waar diverse specialisten interactief met gasten praten over thema’s als digitalisering, droogte, het aantrekken van investeerders, slimme marketing, internationalisering en personeelszaken. Zoals gebruikelijk bij WaterLinkNL wordt het programma zodanig ingericht dat er volop ruimte is om te netwerken. Dat kan dan ook van vroeg in de middag tot en met de BBQ met livemuziek.



Kijk voor meer informatie: https://wateralliance.nl/waterlink2019/

 

Voor de media: meer informatie over dit persbericht kunt u krijgen bij Agnes Dirksen.

Telefoon: 058- 284.90.44

Mail: a.dirksen@wateralliance.nl

 

Bijlage: Programma WaterLinkNL 2019

 

WaterLinkNL 2019, Programma



9.30 – 12.00 uur: Ledenbijeenkomst (besloten)

 

Programma WaterLinkNL

 

11.30 Inloop met lunch

12.00 Opening door Hein Molenkamp, directeur Water Alliance

12.15 Netwerken op de netwerkvloer

13.00 Plenaire sessie met o.a. keynote spreker Kees de Jong

14.45 Pauze op de netwerkvloer

15.45 Parallelle sessie 1e ronde

16.45 Parallelle sessie 2e ronde

18.00 Wrap-up parallelsessies

18.30 Opening BBQ

20.30 Einde



Locatie

Van der Valk Hotel Sneek

Burgemeester Rasterhofflaan 1

8606 KZ Sneek

 

Keynote: Kees de Jong

Kees de Jong ( 1968)  is ondernemer en mede-initiatiefnemer van nlgroeit. Hij heeft meerdere bedrijven in binnen en buitenland gestart en geleid. Inmiddels is hij investeerder, spreker, schrijver en vooral mentor van snelgroeiende ondernemers. Hij is mede-initiatiefnemer van nlgroeit en heeft een enorme passie om andere ondernemers te helpen groeien. Zijn boek- gebaseerd op zijn columns in het Financieel Dagblad- heet toepasselijk ‘Groter Groeien’.

  

Thema’s parallelsessies:

 

1. H2O Digital

Intelligente producten, Digital Twins, klantspecifiek produceren en nieuwe verdienmodellen. Hoe kunnen technologiebedrijven uit de watersector profiteren va digitalisring en Industry 4.0.



2. Droogte! Uitdagingen en oplossingen

Nederland, een land van overvloedige regenval, waterschappen die voortdurend het overtollige water wegpompen. Dan ineens droogte…..Welke slimme innovaties kunnen bijdragen om slimmer met ons (drink)watergebruik om te gaan?



3. Een vliegende start

Of het nu gaat om een nieuwe onderneming of een nieuwe ontwikkeling, hoe je uit de startblokken komt is vaak bepalend voor de kans op succes. In deze sessie o.a. aandacht voor hoe je jouw plannen zodanig omzet dat het investeerders aantrekt.



4. Van kiem naar kanjer

Je kunt jouw marketing en communicatie -euro’s maar één keer uitgeven en dan is er ook nog eens weinig budget. Hoe kies je uit het oerwoud van on- en offline kanalen de juiste voor je doelgroep. Kortom: Groter groeien met een beperkt marketing- en communicatiebudget.



5. Go international

Wanneer is je bedrijf gereed om over de grens te gaan? Twee ervaringsdeskundigen geven hun visie en delen hun ervaring op het gebied van export readiness en internationaal samenwerken.



6. Ik wens u veel personeel toe

Groter groeien staat onlosmakelijk verbonden met het aannemen van nieuw personeel, het doorgroeien van huidig personeel of wellicht afscheid nemen van personeel…. Tijdens deze sessie gaan we samen sparren met ervaringsdeskundigen over ‘personeelskwesties’ en kom je tot nieuwe/andere inzichten.