Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Sulteq aanwezig bij European Channel Partner Meeting van Allweiler in Radolfzell

Sulteq aanwezig bij European Channel Partner Meeting van Allweiler in Radolfzell



Van 23 t/m 25 mei 2023 waren Marco Bosman en Marloes van Dijk namens Sulteq aanwezig bij de European Channel Partner Meeting in Radolfzell aan de Bodensee.



Distributeurs van Allweiler uit Oostenrijk, België, Finland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije en Nederland waren twee dagen in de fabriek van Radolfzell om daar samen de marktinzichten met Allweiler te delen.



Tijdens deze dagen heeft Allweiler laten zien welke toekomstvisie ze hebben en hoe ze samen met de distributeurs deze visie willen gaan vormgeven.

Het was een zinvolle en interessante bijeenkomst, waarin onder andere werd besproken dat Allweiler grote investeringen en de leverbetrouwbaarheid voor de toekomst wil gaan waarborgen. 

 



 

Eigen gieterij en productie

Allweiler in Radolfzell beschikt nog steeds over zijn eigen gieterij en diverse bewerkingscentra om de gietstukken van de juiste toleranties te voorzien.

In de productie worden onder andere de volgende pompen (samen)gebouwd: Allweiler centrifugaalpompen, IMO schroefspindelpompen en Houttuin twinscrew pompen.

Aansluitend conserveren ze de pompen in de gewenste kleur.